Taken en richtlijnen kantinedienst

Volleybalvereniging OMS Putten > Taken en richtlijnen kantinedienst

Alle (senioren)leden bij onze vereniging dienen diverse teamtaken uit te voeren. Één daarvan is het af en toe bemannen van de kantine tijdens wedstrijddagen.

 

Voor deze kantinedienst heeft de Stichting Binnensport Putten een overzicht gemaakt van de taken die uitgevoerd dienen te worden tijdens een kantinedienst (naast het schenken van drankjes en verzorgen van snacks en eetwaren) en de geldende richtlijnen:

 

Kantine:

  • Tafels en bar afnemen, stoelen en tafels goed zetten
  • Keuken opruimen en aanvegen
  • Vaatwasser uitruimen en uitzetten
  • Glazen en kopjes en keuken gerei ook afdrogen
  • Vuilnisbakken legen en in de container gooien
  • Koelkasten bijvullen
  • Lege flesje op ruimen en plastiek petflesjes in de verzamel container (deze staat in de keuken)

 

Melden bij de dienst doende beheerder wie er bardienst heeft of een rooster aanleveren via beheerder@binnensportputten.nl

 

Bardienst verlaat als laatste de kantine. Bardienst mag 3 consumpties per persoon (geen alcohol) en maximaal 2 mensen achter de bar en 2 in de keuken

 

Openingstijden kantine:
1 uur na afloop van het sporten gaat de kantine dicht.

 

  • ‘s avonds 23:45 stoppen met frituren en uitzetten
  • 23:50 uur laatste ronde daarna stoppen met schenken
  • (na 0:00 is er een schenkverbod) en 0:30 uur moet iedereen weg zijn.