Over ons

Onze vereniging begon met wat mensen die wat meer wilden bewegen en gewicht wilden kwijtraken. Volgens sportberichten uit “Het Puttertje” is de vereniging al sinds 1957 actief, echter is O.M.S. officieel op 2 januari 1962 opgericht. Sindsdien groeide de vereniging snel. Sportiviteit en Gezelligheid stonden en staan nog altijd hoog in het vaandel. In het verleden heeft O.M.S. zo haar hoogte- en dieptepunten gekend. Soms een kampioensfeest maar soms helaas ook een degradatie.

OMS Putten

Op dit moment maakt onze volleybalvereniging gebruikt van twee sportzalen, namelijk de “Putter Eng” en “De Meeuwen “en telt onze vereniging circa 100 leden. Voor deze leden hebben wij teams verdeeld over de heren, dames, recreanten, oldies,  jeugd en de mini’s.

Volleybalvereniging O.M.S. is aangesloten bij de NeVoBo (Nederlandse Volleybal Bond) en maakt deel uit van de regio Oost. De thuiswedstrijden worden op de vrijdagavond gespeeld. De uitwedstrijden worden zowel op vrijdagavond, zaterdag en soms op een doordeweekse avond gespeeld.

 

Naast de trainingen en wedstrijden is er binnen de vereniging een bestuur en zijn er diverse commissies die binnen de vereniging allerlei activiteiten en taken organiseren en regelen.