Lidmaatschap

Lijkt het je leuk om ook bij onze vereniging te komen volleyballen en wil je kijken of dit iets voor je is? Geïnteresseerden mogen altijd drie keer gratis mee komen trainen. Je kunt je aanmelden voor deze proeftrainingen via info@oms-putten.nl, Maureen Fennema vertelt je dan graag bij welk team je een kijkje kunt nemen. Na de 3 proeftrainingen horen we graag of je lid wil worden van onze vereniging.

 

 

Lid worden

Wil je lid worden van onze volleybalvereniging? Leuk!

Vul dan het online aanmeldformulier in en mail deze naar onze ledenadministratie via info@oms-putten.nl, t.a.v. Maureen Fennema.  Zij vertelt je daarna graag bij welk team je je kunt aansluiten en wat er eventueel nog meer nodig is om je lidmaatschap definitief te maken.

 

Wanneer je lid wordt van onze vereniging stem je in met onze statuten en huishoudelijk reglement. Je kunt deze opvragen bij Maureen via info@oms-putten.nl.

 

Contributie

De contributie wordt per kwartaal geïncasseerd en bedraagt met ingang van het seizoen 2023-2024 per kwartaal:

 

 

 

Senioren (18 jaar en ouder) competitie €60,00
Senioren (18 jaar en ouder) alleen trainen €38,00
A-jeugd (16 en 17 jaar) competitie €48,00
A-jeugd (16 en 17 jaar) alleen trainen €38,00
B-jeugd (14 en 15 jaar) competitie €42,50
B-jeugd (14 en 15 jaar) alleen trainen €35,00
C-jeugd (12 en 13 jaar) competitie €39,50
C-jeugd (12 en 13 jaar) alleen trainen €32,00
CMV (t/m 11 jaar) competitie €34,00
CMV (t/m 11 jaar) alleen trainen €29,00
Recreanten €37,50

 

De contributie wordt in de maanden januari, april, juli en oktober geïncasseerd.

 

Volwassenenfonds Sport & Cultuur

Wil je graag volleyballen, maar lukt het niet de contributie te betalen doordat je moeilijk rondkomt en ook weinig vermogen hebt? Dan kun je een bijdrage aanvragen bij het Volwassenfonds Sport & Cultuur. Sinds 2018 werkt de gemeente Putten samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur om het voor kinderen die opgroeien in armoede mogelijk te maken om net als hun vrienden te kunnen sporten of cultuurlessen te volgen.

Vanaf nu kunnen ook volwassenen gebruikmaken van vergoedingen uit het Volwassenenfonds. Dit is goed nieuws voor alle volwassenen die mee willen doen, maar ook voor jongeren die 18 jaar zijn geworden en geen gebruik meer konden maken van de vergoedingen vanuit het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

 

Wat doet het Volwassenfonds?

  • Het Volwassenfonds vergoedt maximaal €350,- voor de contributie per 12 maanden.
  • Is na betalen van de contributie geld over? Dan kun je voor maximaal €120,- spullen aanvragen die nodig zijn voor deze sport.

 

Hoe werkt het?

Een Intermediair regelt de aanmelding bij het Volwassenfonds van een volwassene die rond moet komen van het bestaansminimum. Na aanmelding bij het fonds verzorgt de backoffice van het Volwassenenfonds de betaling aan de club of vereniging en houdt de Intermediair contact met de volwassene. De privacy is gegarandeerd. Alleen de penningmeester ziet wie de contributie betaalt.

 

Intermediairs voor Putten zijn te vinden op de website van het volwassenenfonds. Alle informatie is ook te vinden op de website van de gemeente Putten.

 

Opzeggen lidmaatschap

Wil je je lidmaatschap opzeggen! Heel jammer!

Voor opzegging van het lidmaatschap geldt een opzegtermijn van één kwartaal, en opzeggen kan alleen via mail bij de ledenadministratie (info@oms-putten.nl ). Een mondelinge afmelding bij een trainer geldt dus niet!  Eventuele nog verschuldigde contributies zullen na opzegging nog in rekening worden gebracht.

Bij langdurige blessures of zwangerschap kan op verzoek de contributie worden stilgezet.