Weer verlies voor OMS heren

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > Weer verlies voor OMS heren

Weer verlies voor OMS heren

Dat de heren van OMS net tegen concurrent Avior 2 een zeer matige dag hadden, kwam wel heel slecht uit. De laatste weken werden er steeds een of meerdere punten gepakt en tegen Avior, nummer 10 op de ranglijst, moest er toch een punt of drie, vier behaald moeten kunnen worden. Maar OMS had een off day. Te weinig druk en beleving, een onvoldoende pass en een slechte blokkering zorgden voor het zevende verlies in deze competitie.

 

Niels van Vliet was redelijk hersteld en kon weer ingezet worden, maar Arjen Luitjes is nog wel tot eind december afwezig wegens een forse enkelblessure. Daardoor moest Muin Wassink op het midden, een vreemde positie voor de buitenaanvaller. Gelukkig kon weer een beroep gedaan worden op Jan Westerbroek, die zich in de tweede set onderscheidde door drie aces te serveren.

 

OMS kwam telkens achter in elke set, wist dan wel dichterbij te komen, maar op voorsprong kwamen de Puttenaren niet. In de eerste set waren de mogelijkheden nog het grootst. OMS kwam na achterstanden van 8-11, 10-14, 15-20 en 20-24 nog wel dichtbij tot 23-24 maar wist niet door te drukken, zodat de ploeg uit Deventer nipt de eerste set pakte met  23-25.

 

Het bleef aanmodderen in de passing bij OMS en ook de blokkering bleef ver achter het normale niveau (er werden slechts drie blokpunten genoteerd in de hele wedstrijd) zodat Avior , dat ook geen hoogstaand volleybal kon laten zien, vrij gemakkelijk met de volle winst naar huis kon gaan. Setstanden:19-25, 21-25 en 16-25.

 

Voor OMS zal het nu wel erg moeilijk worden om in de derde divisie te blijven, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Deze week zijn de heren vrij en op 29 november moet men op bezoek bij koploper Alterno in Apeldoorn.