Activiteiten commisie

Volleybalvereniging OMS Putten > Vrijwilligers > Activiteiten commisie

De activiteitencommissie binnen onze vereniging houdt zich bezig met het organiseren van diverse evenementen en activiteiten. Het gaat hierbij zowel om (volleybal)activiteiten en evenementen binnen onze eigen volleybalvereniging, alsook buiten onze vereniging om in Putten. 

 

Wat ga je doen?

De activiteitencommissie houdt zich bezig met de organisatie van verschillende activiteiten en evenementente. Ter promotie van volleybal in Putten, ter stimulering om met elkaar steeds beter te worden in volleybal en zeker ook ter bevordering van de gezelligheid binnen onze vereniging. Denk bij de evenementen en activiteiten bijvoorbeeld aan:

  • Sinterklaasviering
  • Jeugduitjes
  • Grote Club Actie
  • Week van de Scheidsrechter
  • Volleybalonderdeel tijdens de Puttense Sportmarathon
  • Activiteiten en evenementen binnen de Open Club*

 

*Binnen de Gemeente Putten bestaat er een Open Club samenwerking tussen (sport)verenigingen, maatschappelijke organisaties, Actief Putten en de Gemeente. Doel van de samenwerking is om sport & bewegen in te zetten als middel én antwoord op sociaal/maatschappelijke vraagstukken in onze gemeente. Vanuit OMS nemen we deel aan de Open Club, de Open Club richt zich op dit moment op de thema’s Preventie, Participatie, Sportstimulering en Evenementen. 

 

Wanneer en waar?

De activiteitencommissie bestaat in een ideale situatie uit 4-5 personen en komt circa 1x per 2 maanden bij elkaar. De thema-avonden van de Open Club worden 1x per kwartaal georganiseerd waarbij aanwezigheid vanuit OMS verplicht is.

Uiteraard is het mogelijk om de organisatie van de evenementen en activiteiten onderling te verdelen, en voor een groot gedeelte thuis of vanuit de sporthal uit te voeren en voor te bereiden.

 

Tijdsindicatie

+/- 3 tot 5 uur per maand

 

Meer informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met José van Ommen via communicatie@oms-putten.nl