Verlies voor dames O.M.S.

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > Verlies voor dames O.M.S.

Zaterdag stond er weer een wedstrijd op de planning, wederom tegen de dames uit Nunspeet. Wat ons te wachten stond wisten we eigenlijk al, Hellas D2 was gebrand op revanche. En dan niet alleen de dames, natuurlijk ook de coach.

De wedstrijd begonnen we niet heel scherp waardoor Hellas een flinke voorsprong cadeau kreeg. Punt voor punt kwamen we op een gelijke stand van 20-20. En met een goede servicedruk wisten we deze set naar ons toe te trekken. De eindstand 20-25.

De tweede set werden er wederom veel individuele fouten gemaakt. Ook werd de wedstrijd heel even stil gelegd vanwege een vervelende valpartij aan de kant van Hellas. Na enkele minuten is de wedstrijd hervat maar hebben we niet voldoende druk kunnen zetten. Deze set werd gewonnen door Hellas met 25-18. Hopelijk valt de blessure mee, namens O.M.S. veel beterschap.

In de derde set gingen we aardig gelijk op. We wisten de gaten aan de overkant steeds beter te vinden en er waren goede aanvallen. Helaas wisten de dames van Hellas de ballen onder controle te krijgen en wonnen deze set met 25-20.

We weten wat we moeten doen. Ons eigen spel spelen en alle ballen van de vloer. De aanval was goed en er waren mooie rally’s maar dit keer hebben we de punten laten liggen. Ook deze set werd gewonnen door Hellas. Eindstand 25-23.

Toch één puntje voor de competitie en de leerpunten nemen we mee naar de volgende wedstrijd. Deze spelen we vrijdag 22 oktober om 19.30 uur tegen HVV D1 uit Hattem.