Start volleybalseizoen

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > Start volleybalseizoen

Start volleybalseizoen

De vakantie loopt op zijn einde en de trainingen gaan weer van start.

 

Vanaf maandag 22 augustus mogen we weer een balletje gaan slaan en onze spieren in beweging zetten. In de mail van afgelopen zondag staan de teamindeling en de trainingstijden en -locaties vermeld.

 

Donderdagtraining

Voor de jeugd en dames is het ook nog mogelijk om op donderdag te trainen. De donderdagtraining is in de Meeuwenhal en start op donderdag 25 augustus en loopt tot de herfstvakantie.

 

De trainingstijden zijn als volgt:

Jeugd: 18.00 – 19.00 uur

Dames: 19.00 – 20.30 uur

 

Competitie

De competitie zal starten op vrijdag 16 september. De wedstrijden zijn al zichtbaar in de app en op de Nevobo website maar houdt er rekening mee dat het schema pas op 1 september definitief wordt. Tot die tijd kunnen de datums en tijden van de wedstrijden nog wijzigen.

 

Trainers gezocht!

Tot slot zijn we nog op zoek naar (assistent-)trainers voor de jeugd.

 

  1. Trainer C- en B jeugd: donderdag 18.00 – 19.00 uur.

Op donderdag heeft de C- en B jeugd de mogelijkheid om extra te trainen. We zijn op zoek naar iemand die op donderdag de training voor de jeugd wil overnemen.

 

  1. Assistent-trainer meisjes B: maandag 18.00 – 19.30 uur.

Susannah en Cynthia (hoofdtrainers MB) verzorgen om de week de training. Omdat de groep erg gegroeid is zijn we op zoek naar een assistent-trainer die Susannah en Cynthia kan helpen met het aangooien van ballen en het belangrijkste: de meiden enthousiasmeren om alles uit zichzelf te halen waardoor aan het eind van de avond iedereen een leuke training heeft gehad.

 

Heb je interesse of wil je meer informatie? Dan kan je terecht bij Anita Tolsma, jeugd@oms-putten.nl

 

Wij hebben er weer zin in!

 

Bestuur en Technische Commissie Volleybalvereniging O.M.S. Putten