Start seizoen

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > Start seizoen

Start seizoen

We gaan weer beginnen, op maandag 31 augustus starten we weer met de trainingen!

 

Afgelopen vrijdag heeft iedereen in zijn/haar mailbox  informatie gekregen over de teamindeling en op welk tijdstip en in welke sporthal elk team gaat trainen.

 

Bij het gebruik van de sporthal moeten we rekening houden met een aantal regels m.b.t. Corona. Deze regels gelden voor iedereen van 12 jaar en ouder. Het protocol met de regels vind je in de mail die je afgelopen vrijdag hebt ontvangen. Deze regels zijn ook terug te vinden in de sporthal. Daar zullen altijd de actuele regels te vinden zijn.

 

In het kort gaat het om het volgende:

  • In de kleedkamers en buiten de zaal moet er 1,5 meter afstand van elkaar worden gehouden.
  • In de doucheruimte moet er 1,5 meter afstand van elkaar worden gehouden.
  • In de kantine (Putter Eng) worden maximaal 30 personen op 1,5 meter van elkaar toegelaten. Er mag in de kantine  maar 1 persoon achter de bar staan. De overige bezoekers moeten op hun plek blijven zitten. Er is één persoon die de bediening doet. Voordat je de kantine ingaat moet je je naam met datum van bezoek opschrijven op een lijst die daar aanwezig is.
    Voor de kantine van de Meeuwenhal gelden soortgelijke regels.

 

Een aantal teams start al op 24 augustus met de trainingen. Dames 2 en Meisjes A trainen op deze avond van 19:30 – 21:00 uur. Dames 1 en Dames 4 trainen van 21:00 – 22:30 uur.

 

De teams trainen alle vier in de Meeuwenhal op deze datum, zij hebben hier eerder al bericht over gehad.

We hopen jullie allemaal weer te zien op de trainingen, en wensen iedereen een veilig, gezond en sportief nieuw seizoen toe!