Simpele bekerwinst OMS

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > Simpele bekerwinst OMS

Simpele bekerwinst OMS

De heren van OMS traden in de 1e bekerronde aan tegen en in Zeewolde.

 

Deze ploeg, die vorig seizoen nog 3e divisie speelde, acteert nu in de promotieklasse, een klasse lager dan OMS. Er zou dus “eenvoudig” gewonnen moeten worden door de Puttenaren. En dat gebeurde ook. Na een uur stond er 0-3 op het bord na drie maal exact dezelfde setstanden van  15-25.

 

Vooraf werd gewaarschuwd voor onderschatting en OMS bleek hiervan de hele wedstrijd geen last te hebben, want geconcentreerd werd drie sets lang gespeeld tegen en met Zeewolde. Aanvallend kon OMS zich heerlijk uitleven deze avond, doordat de passing goed was verzorgd. Spelverdeler Joop Dunsbergen kon zijn aanvallers goed en snel bedienen en vooral Ewout Pit, Nico Nieuwenweg en Arnoud Lammers wisten veel punten te scoren. Doordat ook de servicedruk hoog was werd Zeewolde gedwongen veel aan de buitenkant aan te vallen, waar het blok van OMS vaak alert was.

 

OMS kwam geen moment in gevaar en wist de snel genomen voorsprong in elke set vrij eenvoudig uit te bouwen. Zeewolde maakte veel fouten, wat OMS ook flink in de kaart speelde. Een zorgeloos avondje in Zeewolde resulteerde zo in een snelle 3-0 bekerzege.

 

Vrijdag a.s. ontvangt OMS in de Putter Eng concurrent Salvo ’18 uit Heino. Aanvang: 21.00 uur.