Ruim verlies voor heren OMS

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > Ruim verlies voor heren OMS

De heren van OMS wisten geen punt mee naar Putten te nemen. Zaterdag werd met 4-0 verloren van het sterke Dynamo 3. De grote en lange selectie van de Apeldoorners was vier sets de sterkste.

OMS had grote problemen met de service van Dynamo en serverend kon OMS ook al geen potten breken. Toch bleef OMS in de eerste set nog lang bij. Vooral door goed en slim aanvallen van Ewout Pit bleef het tot 16-16 gelijk opgaan.  De sterke aanval van de thuisploeg en doordat OMS wat verdedigende steekjes liet vallen brachten Dynamo op een 21-17 voorsprong, die eenvoudig uitgespeeld werd tot 25-20.

Het ontbreken van libero Bauke Meints eiste zijn tol in het verdere verloop van de wedstrijd. In de tweede set kwam OMS niet verder dan 15 punten, ondanks goede aanvallen van Dennis Smit. De pass bleef ver onder de maat en serverend en blokkerend kon OMS het de gastheren niet echt moeilijk maken. Ook de derde set verliep teleurstellend voor de bezoekers: 25-18.

In de laatste set liet OMS af en toe weer eens een goed niveau zien, maar na tussenstanden van 18-12, 18-15 en 22-19 konden de Puttenaren niet langszij komen en werd ook deze set verloren: 25-21.

Koploper Dynamo gaat nu  met 10 punten alleen aan de leiding en OMS kan a.s. vrijdag tegen SSS 4 laten zien, dat men derde divisiewaardig is.

Aanvang in de Putter Eng: 21.00 uur.