OMS wint van Hellas

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > OMS wint van Hellas

OMS wint van Hellas

Zaterdagmiddag behaalde de dames van OMS een 3-1 overwinning op Hellas uit Nunspeet. Vreemd genoeg werd de wedstrijd in Elspeet gespeeld. Mede door perikelen tussen sportclubs en gemeente Nunspeet (rare planning). Niks nieuws onder de zon dus. Terug naar de wedstrijd.

 

OMS begon afwachtend en liet Hellas langzaam weglopen naar een 7 punten voorsprong. Toch knokte OMS zich terug in de set en met een prima krachtinspanning ging de eerste set met 24-26 naar OMS.

 

In de tweede set leek het of de inspanning van de vorige set invloed had op OMS. Er kwam niet echt gang in het spel van de Puttense dames en Hellas won eenvoudig met 25-15 de tweede set.

 

De derde set gingen de ploegen gelijk op met soms prima rally’s. En verdedigend werd er ook veel gepakt. Met name Larissa Koedijker pakte soms onmogelijke ballen. Ook de servicedruk was een stuk beter en OMS won uiteindelijk met 22-25 de belangrijke derde set.

 

In de vierde set kwam OMS niet echt meer in de problemen en nam het 6 punten voorsprong. OMS hield de druk hoog en won verdient ook deze set met 19-25 en de wedstrijd met 3-1. Een prima resultaat.

 

Aanstaande vrijdag spelen de dames thuis tegen PSH en de aanvang is om 21.00u.