OMS pakt volle winst in Zeewolde

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > OMS pakt volle winst in Zeewolde

OMS pakt volle winst in Zeewolde

Waar de dames voor de kerst prima speelde, was het weer even kijken of de oliebollen er al uit waren. En dat bleek het geval. In de eerste set waren er service series aan beide zijden die er voor zorgde dat er nog geen rally’s waren. Maar bij een stand van 10-10 hield OMS de druk erop en liep het snel uit. En met prima spel won het deze set met 25-13.

 

Ook de tweede set geen verandering in het spelbeeld. Met servicedruk en spelverdeelster Diane Bakker als aanjager ging ook deze set met 15 -25 richting de Puttense dames.

 

In de derde set slopen er slordigheden in het spel bij OMS, maar bleef het steeds wel op voorsprong en won het met 21-25 ook deze set. Zaak was nu om te kijken of de volle winst gepakt kon worden. Ook nu hield OMS Zeewolde in leven door wat slordigheden aan Puttense kant.

 

En na 2 time-outs was het de beurt aan de meiden zelf om de boel op te pakken. Dat gebeurde rond de 19 punten. In deze belangrijke fase van de set was OMS weer de bovenliggende partij en won het met 22-25 de vierde set en de wedstrijd met 4-0.

 

Met weer 5 punten op zak staan de dames nog steeds op een keurige tweede plaats. Over 2 weken staat een thuiswedstrijd tegen VVH op het programma.