OMS pakt overwinning op PSH

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > OMS pakt overwinning op PSH

OMS pakt overwinning op PSH

Afgelopen vrijdag konden de dames van OMS weer een overwinning bijschrijven op de lijst. Het was een thuiswedstrijd tegen PSH uitWapenveld. Deze ploeg maakte niet de indruk dat zij voor de lol naar de Putter Eng waren gekomen afgaande op de lichaamstaal van de dames. Het was dus zaak om zelf de boel op orde te hebben en met snel spel en enthousiasme deze ploeg het lastig te maken.

 

De eerste set kwam langzaam op gang en door toch wat slordigheden bleef PSH in de buurt van OMS. Uiteindelijk maakte OMS aan het net het verschil en won het de eerste set met 25-19.

 

In de tweede set speelde OMS te slordig en PSH liep gemakkelijk uit naar een 11-18 voorsprong. Toch pakte OMS de draad weer op en kwam het punt voor punt (Celine Elbertsen) dichterbij. Maar het gaatje was net te groot en deze set ging naar PSH met 22-25.

 

In de derde en vierde set was OMS de betere ploeg en PSH kon eigenlijk niet echt een vuist maken. Zo werden deze sets met respectievelijk 25-16 en 25-18 gewonnen en kon een 3-1 overwinning worden bijgeschreven.

 

De volgende wedstrijd staat pas gepland op Zaterdag 9 december in de Putter Eng om 13.45u tegen Libero ’92. De dames spelen dan als enige in de zaal, supporters zijn dan ook van harte welkom!