OMS nog steeds tweede na thuiswinst

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > OMS nog steeds tweede na thuiswinst

OMS nog steeds tweede na thuiswinst

In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen speelde OMS tegen Blok/EVC. Deze ploeg vecht nog steeds tegen degradatie, terwijl OMS nog steeds die P/D positie in wil blijven nemen. Ook nu werd OMS versterkt door Marjolijn Baarslag, Maureen Fennema en Eileen van Dalen uit Dames 2.

 

De eerste set speelde Marjolijn op middenpositie en begon Maureen op de diagonaal. In deze set had OMS een stroeve start en was het spel te afwachtend, waardoor Blok/EVC in de set bleef. Uiteindelijk trok OMS met 25-20 de set naar zich toe.

 

In de tweede en derde set speelde OMS meer haar eigen spelletje. Met servicedruk en meer gedreven verdedigen in de rally’s won OMS deze sets met respectievelijk 25-16 en 25-17.

 

Met de winst op zak was het nu zaak om nu ook die laatste set te pakken. Met een prima invalbeurt van Eileen op de diagonaal, begon OMS sterk en nam het een grote voorsprong (12-5).Blok/EVC hield OMS nog even tegen, maar met weer die service en een paar mooie aanvallen ging de set eenvoudig met 25-10 naar OMS.

 

Met weer 5 punten op zak blijven de dames van OMS in de race voor die p/d plek. Met de laatste wedstrijd volgende week uit tegen NVC voor de boeg belooft het een spannend slot te worden van een prima seizoen. Een knappe prestatie gezien de blessures en zwangerschappen in het team. De uitwedstrijd staat gepland op zaterdag om 12.30u in sporthal Corlaer in Nijkerk.