OMS heren zetten niet door

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > OMS heren zetten niet door

OMS heren zetten niet door

De heren van OMS verzuimden vrijdag om na een 2-0 voorsprong door te zetten en dolven uiteindelijk met 2-3 het onderspit tegen SSS 3 uit Barneveld.

 

Totaal onnodig en de OMS spelers baalden stevig na afloop. Leek het een vrij eenvoudige avond te worden, liep het alsnog uit op een kater. Vanaf het begin had OMS het initiatief tegen de Barnevelders. Goed passend en aanvallend werden de eerste twee sets gedomineerd door de thuisclub, wat resulteerde in 25-17 en 27-25. Er leek geen vuiltje aan de lucht. OMS bepaalde en SSS moest toekijken.

 

Plots stokte het goede spel van OMS in de derde set. Er sloop onzekerheid in het spel van de Puttenaren en SSS rook zijn kans. Die ploeg ging beter serveren en zette de passing van OMS zodanig onder druk, dat de aanval van OMS voorspelbaar werd en daar wist de blokkering van SSS wel raad mee. Na 18-25 trachtte OMS de rug nog wel te rechten, liep lange tijd mee met SSS, maar moest toch een vijfde set toestaan na 21-25.

 

Ook nu weer het initiatief bij de tegenstander en men geloofde bij OMS te weinig in winst. Die werd ook niet behaald en na 7-15 was het onnodige verlies een feit.

 

OMS speelt deze week niet, maar mag de 27e november naar Zetten om te bekeren tegen Xanthos, waar twee weken geleden net van werd verloren in de competitie. Een kans op revanche dus voor de Puttenaren.