OMS-heren verliezen vooral van zichzelf

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > OMS-heren verliezen vooral van zichzelf

OMS-heren verliezen vooral van zichzelf

Ook in de tweede uitwedstrijd konden de volleyballers van OMS de punten niet mee naar huis nemen. Ook dit keer was het aantal “unforced errors” te hoog om de match te winnen. In de eerste set was er nog geen vuiltje aan de lucht. Volta uit Lelystad leek echt een maatje te klein voor OMS. Vooral passend ging er veel mis bij de jonge ploeg uit de polder. Met 25-13 trokken de Puttenaren de set naar zich toe en het beloofde een succesvolle avond te worden.

 

Met dezelfde basisopstelling ging het in de tweede set echter veel slechter. Er slopen passfouten in de ploeg en ook het aantal onnodig in het net of uit geslagen ballen nam toe. Met 21-25 ging de set naar Volta.

 

Coach Jaap Landman bracht de jonge Edo Hoogerduijn in de ploeg en ging ook met een libero, Gert-Jan van de Hazel, spelen. Alhoewel de pass nu wat beter liep, ging het aan het net mis. Set-ups werden hard uitgeslagen en de blokkering had geen antwoord op de snelle middenaanval van Volta. Zowel de derde als de vierde set bleef OMS achter de feiten aanlopen: 20-25 en 21-25 voor Volta.

 

Over anderhalve week treft OMS dezelfde tegenstanders.