OMS-heren maken het NVC lastig 

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > OMS-heren maken het NVC lastig 

OMS-heren maken het NVC lastig 

Zaterdag stond voor de mannen van OMS de lastige uitwedstrijd tegen NVC 2 op het programma.

 

Een paar weken geleden werd het nog een 4-0 nederlaag, en omdat coach Jaap Landman slechts kon beschikken over zes fitte spelers, waren de verwachtingen niet hoog gespannen.

 

OMS trad aan met Gerard Douma als spelverdeler, Leo van de Langemheen op de diagonaal, Jan Westenbroek en Marc Kusters op de buitenaanval, en Simon van Gijssel en Albert Mouw op midden. NVC nam al snel een voorsprong, met name door de twee linkshandige aanvallers. OMS speelde prima, maar maakte toch net te veel pass- en servicefouten, waardoor de eerste set naar Nijkerk ging: 25-21.

 

In de tweede set haalde OMS een prima niveau. Het aantal onnodige fouten daalde en OMS kreeg ook wat meer grip op de NVC-aanval. Met dezelfde cijfers als de eerste set ging nu de set naar Putten: 21-25.

 

De derde en vierde set waren kopies van de eerste twee: OMS dat redelijk balde, maar teveel onnodige slippertjes maakte in de derde set, en een heel sterk Puttens team dat de nummer twee van de competitie de baas was, 25-18 en 20-25.

 

Een vijfde set moest de beslissing brengen. Tot 6-6 ging het gelijk op, bij de stand 8-6 in Nijkerks voordeel werd er gewisseld. OMS knokte zich terug tot 10-10, maar toen was de koek op. 

 

Met 15-10 trok NVC de vijfde set, en daarmee de wedstrijd naar zich toe.

 

Een knappe prestatie voor het team waar dit keer, door blessures en werk, helemaal geen wisselmogelijkheden waren. De OMS-heren zijn dan ook nog naarstig op zoek naar versterkingen. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via tc@oms-putten.nl.