OMS helpt bij Koningsspelen

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > OMS helpt bij Koningsspelen

OMS helpt bij Koningsspelen

Vier OMS-leden hebben geholpen bij de Koningsspelen op 20 april.

 

Het was een groot feest om het zoveel kinderen naar de zin te maken. Het weer werkte ontzettend mee, het was een stralende dag.

 

Er werden acht rondes gespeeld voor de groepen zes van de basisscholen, met telkens zo’n 36 kinderen tegelijk. Er waren drie spelonderdelen bedacht, die goed in de smaak vielen bij de kinderen. Klaas liet een groep lijnballen, Harma was bij het onderdeel pylonnen omsmashen (een soort smashbal) en Loes en Ton ontfermden zich over het spel pylonnen van een boomstam spelen of gooien.

 

Honderden kinderen vermaakten zich prima, al moesten ze herhaaldelijk drinken en ingesmeerd worden, omdat de zon steeds feller ging schijnen. Na de warming up, verzorgd door Jong Putten, dat de hele dag georganiseerd had, begonnen de kinderen rond 10.00 uur met de spelen. Om 12.00 werd er met verhitte hoofden afgerond en kon men tevreden naar huis. Het was een geslaagd sportfeest, waar koning Willem Alexander als initiatiefnemer trots op mag zijn.

 

Wie weet hebben enkele kinderen de smaak van volleybal te pakken en komen ze een keer meetrainen. Dat mag drie keer gratis. 🙂