OMS helpt bij geslaagde Koningsspelen

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > OMS helpt bij geslaagde Koningsspelen

OMS helpt bij geslaagde Koningsspelen

Vijf OMS-leden hebben geholpen bij de Koningsspelen op 12 april. Het was een groot feest om het zoveel kinderen naar de zin te maken. Het weer werkte redelijk mee, wat aan de frisse kant, maar wel droog.

 

Er werden acht rondes gespeeld voor de groepen zes van de basisscholen, met telkens ruim 30 kinderen tegelijk. Er waren drie spelonderdelen bedacht, die goed in de smaak vielen bij de kinderen. Klaas liet een groep lijnballen, er werden al wat talentjes gescout…). Linda was bij het onderdeel pylonen omsmashen (een soort smashbal) en Gert, Gerrie  en Ton ontfermden zich over het spel pylonen van een boomstam spelen of gooien.

 

Honderden kinderen vermaakten zich prima. Na de warming up, verzorgd door Jong Putten, dat de hele dag georganiseerd had, begonnen de kinderen rond 10.00 uur met de spelen. Om 12.00 werd het laatste spel gespeeld en kon men tevreden naar huis. Het was een geslaagd sportfeest, waar koning Willem Alexander als initiatiefnemer trots op mag zijn.

 

Met dank aan de hulp, zonder hen was dit geslaagde evenement niet gelukt. Wie weet hebben enkele kinderen de smaak van volleybal te pakken en komen ze een keer meetrainen. Dat mag drie keer gratis.