OMS doet zichzelf tekort

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > OMS doet zichzelf tekort

OMS doet zichzelf tekort

De dames van OMS kregen afgelopen vrijdag VVH op bezoek. Het team was niet compleet, maar werd aangevuld met José van Ommen en Maureen Fennema uit het tweede team. In de uitwedstrijd eerder dit seizoen werd er verloren met 3-2, dus had OMS nog wat goed te maken.

 

De eerste set was taai van beide kanten en het spel ging telkens heen en weer. Met verschillende setpoints voor beide teams, viel het kwartje toch met 29-31 richting VVH. De dames van OMS deden er een tandje bij en lieten zien dat de wil er was voor een goed resultaat. Ook kreeg men meer vat op de buitenaanvalster van VVH. En met de benodigde servicedruk won OMS set 2 en set 3 (25-19,25-14).

 

Ook in de vierde set leek het erop dat de Puttense dames richting een 3-1 overwinning zouden gaan. Want met een 15-5 voorsprong was het een gelopen koers, zou je denken. Maar op één of andere manier liep het niet lekker meer. En punt voor punt kwam VVH dichterbij. Met verbazing vanaf de kant moest OMS zelfs de set afstaan aan de ploeg uit Harderwijk (22-25).

 

Een vijfde set moest er aan te pas komen om uit te maken wie deze wedstrijd zou gaan winnen. Het was een gelijk opgaande set waarbij OMS net wat meer aanspraak mocht maken op de overwinning. Wat uiteindelijk ook gebeurde en met 15-13 ging de set en de wedstrijd naar OMS en kon er weer een overwinning worden bijgeschreven.

 

De meiden van OMS staan stevig op de derde plek met 8 punten voor op de nummers 4 en 5, waarbij de kanttekening gemaakt moet worden dat OMS ook nog eens 3 wedstrijden minder heeft gespeeld. Zaterdag 17 februari staat de uitwedstrijd tegen de koploper HVV op de rol. Wij gaan er tegenaan om te proberen het deze ploeg lastig te maken.