OMS Dames winnen kort en krachtig

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > OMS Dames winnen kort en krachtig

Nadat de vorige wedstrijd is verzet, was het afgelopen vrijdag eindelijk weer zo ver. Dames 1 mocht een thuiswedstrijd spelen in de Putter Eng. Deze keer speelden zij tegen de dames uit Zeewolde. Een team dat tijdens het inspelen oogde als één met potentie en voldoende kracht. Toen het er echter op aan kwam, bleek OMS veel sterker en had Zeewolde geen enkele kans om in haar spel te komen.

De eerste set was bijzonder vlug gespeeld. De dames van OMS hadden het eigen spel goed op orde. Door goede passing en fijne spelverdeling kon aan het net elk punt netjes worden afgemaakt. Samen met de sterke servicedruk stond binnen tien minuten het telbord op 25 – 5 voor OMS. Ook de tweede set verliep zo, en eindige met 25 – 6 voor OMS.

In de derde set was OMS slordiger. Er werden veel opslagfouten gemaakt, waardoor Zeewolde ook meer punten kon behalen en meer vertrouwen in haar spel kreeg. Toch wist OMS zich te herpakken. Ook hier kwamen we aanvallend sterker uit. Celine Elbertsen wist op de midden positie de bal snel en hard te raken, waardoor Zeewolde deze alleen nog maar kon nakijken. Zo mocht OMS ook deze set winnen met 25 -16.

De vierde en laatste set was daarmee alleen nog een formaliteit. OMS moest ook deze afmaken en de punten in Putten houden. Met een 25 – 11 eindstand gebeurde dit. Zo konden de dames na een kort maar krachtige wedstrijd lekker douchen en nog van een teamschotel patat genieten. Het was een geslaagde avond.