OMS dames winnen in Uddel

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > OMS dames winnen in Uddel

OMS dames winnen in Uddel

Donderdagavond stond de uitwedstrijd tegen UDEO op het programma. Met José van Ommen, Julia van Dalen en Lisette Ousoren als aanvulling begonnen de dames even na zevenen aan de wedstrijd, weer eens wat anders dan na tienen zoals vorige week. Lisette Oussoren begon ook in de basisopstelling en deed het zeer verdienstelijk, met onder andere een prima service.

 

De eerste set was de motor nog niet op temperatuur, maar toen hij eenmaal warm was liep OMS vlot weg bij Udeo, en was het duidelijk dat de Puttense dames zelf het tempo moesten bepalen. Deze set ging dan ook met 15-25 richting OMS. In de tweede set ging sneller het gas erop. Met meer servicedruk en prima passing werd Udeo onder druk gezet en liep OMS vlotjes weg. Zo ging ook deze set met 12-25 richting de Puttense ploeg.

 

In de derde set met José van Ommen en Julia van Dalen in de ploeg begon UDEO iets meer tegengas te geven, maar uiteindelijk pakte OMS het initiatief en met een paar mooie eerste tempoballen van Céline Elbertsen, na prima spelverdeling van Diane Bakker, ging ook deze set naar OMS met 17-25.

 

Met een ongewijzigde samenstelling werd er aan de laatste set begonnen. Ook nu ging UDEO in het begin nog mee, maar toen het tempo bij OMS weer omhoog ging was het duidelijk dat ook deze set naar de ploeg uit Putten zou gaan. Met een paar mooie punten van onder andere Susannah Halmans won OMS met 16-25 de laatste set en met vijf punten in de pocket konden de dames weer richting Putten.