OMS dames verliezen van Surf

Volleybalvereniging OMS Putten > Belangrijk  > OMS dames verliezen van Surf

OMS dames verliezen van Surf

Zaterdagochtend in Hoevelaken stond de uitwedstrijd tegen Surf op het programma. Een middenmoter in de competitie waar misschien wel wat te halen viel. Nog steeds zonder Larissa Koedijker en Diane Bakker begon OMS aan de klus.

In het begin van de eerste set pakte OMS een paar punten. Maar daarna liep Surf eenvoudig weg en OMS was niet bij machte om een vuist te maken. Surf won duidelijk met 25-8. In de tweede set liep het als team beter, maar OMS had nog teveel moeite om directe punten te maken .Uiteindelijk ging met 25-16 ook deze set naar de ploeg uit Hoevelaken. In de derde set speelde OMS nog beter en er werden rally’s gewonnen, alleen maakte de aanvalskracht van Surf op belangrijke momenten het verschil. En met 25-19 ging deze set ook richting Surf.

De laatste set liepen de Puttense dames meteen tegen een 5-0 achterstand aan. Maar OMS herpakte zich en kwam weer terug in de set (7-8). Het verschil ook in deze set was het feit dat Surf eenvoudiger haar punten kon pakken en OMS eigenlijk de gehele wedstrijd meer moeite had om directe punten te maken. Surf pakte ook de laatste set met 25-13 waardoor er geen punt werd gepakt in de wedstrijd. Aanstaande donderdag staat de laatste wedstrijd van 2019 op de rol. Een uitwedstrijd in Ermelo tegen Pauwervoll die om 19.30u gepland staat.