OMS dames tweede na zege op Libero’99

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > OMS dames tweede na zege op Libero’99

OMS dames tweede na zege op Libero’99

Afgelopen zaterdagmiddag speelde de dames van OMS als enige in de hal. Gelukkig wisten toch nog een aantal toeschouwers de weg door de sneeuw te vinden richting de ‘Putter Eng’. Libero’99 uit Dronten is een jonge ploeg die gezien de uitslagen van de laatste weken steeds beter op elkaar raken ingespeeld.

 

De eerste set was eigenlijk de belangrijkste zaterdagmiddag. OMS begon wat stroef, met name de pass was niet altijd optimaal. Mede hierdoor kon OMS aanvallend te weinig uitrichten en liep Libero’99 uit in deze eerste set (5-9). Langzaamaan begon het toch beter te lopen en stukje bij beetje kwam OMS terug. Richting het einde van deze set nam OMS het voortouw en won het met 25-22 de set.

 

De twee volgende sets werden uiteindelijk ook een prooi voor de Puttense dames. Met prachtige acties gevolgd door soms knullige ballen gingen deze 2 sets met respectievelijk 25-21 en 25-18 naar OMS.

 

Met de hoop dat ook de vierde set gepakt zou worden ging de dames het veld in.
Maar in het begin van de set liep het niet en bij een stand van 7-13 had de coach zijn time-outs al gebruikt om de boel aan de gang te krijgen. De dames moesten het zelf doen. Richting het eind van de vierde set kwam OMS nog terug tot 21-22 maar deze set ging jammerlijk genoeg toch richting Libero’99.

 

Ondanks de teleurstelling van deze set, won OMS met 3-1. Met die 4 punten erbij staan de dames van OMS hartstikke keurig op een tweede stek in de poule momenteel. Volgende week zaterdag staat de laatste competitiewedstrijd op de rol dit jaar.
Dan staat een uitwedstrijd op het programma tegen Blok/EVC uit Vaasen. Ook deze ploeg gaat steeds meer punten pakken, dus moeten de dames van OMS nog een keer aan de bak voor een goed resultaat. Aanvang staat gepland om 18.30u.