OMS dames speelden tegen zichzelf

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > OMS dames speelden tegen zichzelf

Meestal heb je twee keer in het seizoen een wedstrijd, waarvan je wat zaken onthoudt en de rest snel moet vergeten. Afgelopen zaterdag was er zo één. De uitwedstrijd tegen Ormi D2 stond in schril contrast met die van de vorige week. De ploeg speelde tam en er kwam eigenlijk de gehele wedstrijd geen gang in. De eerste set was het OMS die wat fouten maakte in de passing en vrij snel stond bij de eerste time out een 2-9 achterstand op het bord. Met de service van Diane Bakker kwamen de dames van OMS nog een beetje terug naar 8-14, maar dat was het dan ook wel. Want met 11-25 ging deze set richting Ormi.

In de tweede set kwam er iets verbetering in het spel en bleef het met o.a. een goede service van Larissa Koedijker redelijk in het spoor (9-9). Maar naar het einde van de set was het de foutenlast die OMS opbrak en won Ormi ook deze set met 18-25. In de derde set ging het redelijk gelijk op en er kwamen (in tegenstelling tot de eerste sets) rally’s, waarbij je eindelijk weer een OMS zag die het de tegenstander lastig kan maken als het goed draait. Met tussenstanden van 8-8 en 16-16 was het een gelijkopgaande wedstrijd. Maar doordat OMS tegen het einde van de set weer onnodige fouten maakte ging ook deze set met 20-25 naar de ploeg uit Epe.

Omdat het per set steeds wat beter ging, was er de hoop dat er nog wat te halen viel in de laatste set. Maar het was het tegenovergestelde in deze set. OMS kwam er niet echt meer aan in deze set. Toen een aantal dames van Ormi ook nog eens totaal overbodig, tijdens een ongelukkige actie van Larissa Koedijker (voet onder het net door), te keer gingen door het net was het een beetje gedaan. Ook een time out om rust te brengen hielp niet echt meer en Ormi won duidelijk met 12-25 de laatste set.

En zo verloren de Puttense dames met 4-0 van een tegenstander waarvoor OMS eigenlijk niet bang voor hoeft te zijn. OMS speelde afgelopen zaterdag met name tegen zichzelf. Aanstaande vrijdag mag OMS zich gaan revancheren in een thuiswedstrijd tegen EVV uit Elburg. Aanvang is om 21.00 in de Putter Eng.