OMS dames pakken 10e zege in Vaassen

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > OMS dames pakken 10e zege in Vaassen

Ook de laatste wedstrijd van 2017 werd een prooi voor de dames van OMS. In een uitwedstrijd in Vaassen op zaterdagavond werd er met 3-1 gewonnen van Blok/EVC. Met versterking van José van Ommen als vervanging voor Celine Elbertsen begon OMS aan de wedstrijd.

De eerste punten was de wedstrijdbal onze tegenstander, maar dat duurde niet lang. Bij vlagen speelde OMS prima en met servicedruk en snel spel kwam Blok/EVC niet in de set en ging deze ook met 14-25 richting de Puttense dames.

Ook de tweede set gaf eigenlijk hetzelfde spelbeeld met het enige verschil dat OMS de tegenstander nog tot 5 punten liet terugkomen. Maar ook deze set ging met 20-25 naar OMS.

De derde set ging het bij OMS plotseling te rommelig en ook de time-outs hadden geen effect. Ondanks dat bleef OMS wel in de buurt, maar ging de set naar Blok/EVC met 25-21.

In de vierde set ging het gelijk op in het begin en liep het nog steeds niet echt lekker. Maar bij een stand van 12-13 voor Blok/EVC nam aanvoerster Susannah Halmans de ploeg op sleeptouw door zowel in de time-outs te praten en met een serviceserie van 7 punten stond OMS ineens op een 19 -13 voorsprong. Deze werd ook niet meer uit handen gegeven en was met 25-18 de set voor OMS.

Hierdoor sloot OMS 2017 af met een 10e overwinning en een prachtige 2e plaats in de competitie. Na een rustpauze hopen de dames deze lijn door te zetten in de 2e helft van het seizoen. Namens de dames en de trainer allen fijne dagen toegewenst en vooral een gezond en sportief 2018!