O.M.S. Dames 1 verliest van koploper Blauw Wit

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > O.M.S. Dames 1 verliest van koploper Blauw Wit

O.M.S. Dames 1 verliest van koploper Blauw Wit

Zaterdag 20 november mochten we naar Oldebroek voor een wedstrijd tegen de huidige nummer 1 in de poule. Blauw Wit D1 staat zonder set verlies bovenaan in de competitie en we hadden ons dan ook voorgenomen om dit te gaan veranderen.

 

De eerste set gingen we goed van start en de sfeer zat er goed in. We stonden goed te verdedigen, wisten mooie punten te scoren, maar helaas maakte we ook onnodige fouten waardoor we de set net verloren met 25-21. Op naar de volgende set dan maar. Ook hier gingen we goed van start en het lukte zelfs een paar punten uit te lopen. Blauw Wit wist echter de servicedruk op te voeren. Daarnaast konden we aanvallend steeds lastiger scoren en ook die onnodige fouten kwamen weer terug met als resultaat 25-16 verlies.

 

De strijd was nog niet verloren en ook vol goede moed begonnen we aan de derde en vierde set. Helaas waren deze sets een kopie van set 2 en verloren we beide sets met 25-15.

 

We hebben ontzettend hard gewerkt, wisten mooie punten te scoren en het lukte om regelmatig de spannende rally’s naar ons toe te trekken. Helaas was dit niet genoeg om punten mee naar huis te nemen.

 

Aankomende vrijdag mogen we het thuis opnemen tegen N.V.C. D1 en gaan we weer volle bak voor de punten.