O.M.S. Dames 1 niet sterk genoeg tegen Dynamo Apeldoorn

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > O.M.S. Dames 1 niet sterk genoeg tegen Dynamo Apeldoorn

O.M.S. Dames 1 niet sterk genoeg tegen Dynamo Apeldoorn

Zaterdagmiddag 6 november zijn wij naar Apeldoorn gereden om de wedstrijd te spelen tegen SV Dynamo. We hadden er zin in en gingen er natuurlijk weer 100% voor met z’n allen. We kwamen aan en zijn even goed gaat inspelen met elkaar. Aan de andere kant stond een jong team die met inslaan en serveren heel sterk was. Maar wij lieten natuurlijk zien dat wij dit ook konden.

 

Bij de eerste set wisten we dat we goed moesten verdedigen, en we hadden met elkaar afgesproken om gelijk met een stevige service druk te beginnen. Helaas ging dit niet zo goed, we verloren deze set met 25-22. Het ging gelijk op, maar Dynamo wist terug te komen en de set naar zich toe te trekken. De 2de set ging beter. Het verdedigen ging een stuk beter en hierdoor konden we zelf ook weer meer aanvallen en punten scoren. Deze set hebben we daarom ook gewonnen met 25-23.

 

In de 3de set streefden we naar een kopie van de 2de set. Goed passen, aanvallen en punten scoren. Maar helaas was de service- en aanvalsdruk van Dynamo te sterk. Het was wel een spannende set want we bleven dicht bij elkaar, maar helaas was Dynamo te sterk voor ons. We verloren met 25-23. De laatste set ging niet zo goed. Dynamo wist goed de plekjes bij ons in het veld te vinden om te scoren. Al snel stonden we aardig wat punten achter wat resulteerde in een verlies van 25-16.

 

Over twee weken, op 20 november, staat er weer een nieuwe wedstrijd op het programma. Dit keer tegen Blauw Wit uit Oldebroek. Zij zijn momenteel de koploper in de competitie, dus dat gaat een spannende wedstrijd worden.