Mini’s aan het woord

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > Mini’s aan het woord

Mini’s aan het woord

Hallo.

 

Mijn naam is Jarno Pieterson en ik ben 10 jaar oud. Dit is het 3e seizoen dat ik op volleybal zit. Ik heb al 2 seizoenen wedstrijden gespeeld. Vorige jaar zijn we met ons team 2e geworden en zijn we van niveau 4 naar niveau 6 gegaan. Daardoor staan we nu laatste.

 

Toch vind ik het erg leuk om te doen. Volleybal is leuk omdat het een teamsport is, het is best moeilijk en je moet goed samenwerken. Ik vind het zelfs zo leuk dat ik mijn spreekbeurt er over heb gehouden.

 

De trainingen zijn altijd hartstikke gezellig. En Julia de trainster doet heel erg haar best om het ons te leren. We gaan steeds meer vooruit. Er is zelfs een OMS mini ‘s 2 bijgekomen omdat er veel kinderen bij kwamen die ook wilden volleyballen.

 

Afgelopen zaterdag hadden we weer een minitoernooi. De eerste 2 wedstrijden hebben we gelijk gespeeld en de 3e  verloren.

 

Ik hoop dat je volleybal leuk vindt! Kom je een keer kijken?

 

Groetjes Jarno Pieterson