Heren OMS promoveren alsnog naar 3e divisie

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > Heren OMS promoveren alsnog naar 3e divisie

Heren OMS promoveren alsnog naar 3e divisie

In 1984 speelden de heren van OMS voor het laatst in de 3e divisie en komend seizoen gaat dit weer gebeuren.

 

Na een succesvol seizoen, waarin OMS op een derde plaats eindigde en promotiewedstrijden mocht spelen, was de hoop op een 3e divisieplaats niet al te groot. OMS eindigde in de poule, waarin alleen de eerste twee plaatsen directe promotie opleverden, op plek vier. Nummer drie , VVH 2 uit Harderwijk, wilde niet promoveren en OMS kwam zodoende op de reservelijst. Een 3e divisieploeg, welke is onbekend, maakt gebruik van een vrijwillige ruil en dus was er een plek voor de Puttenaren, die na 34 jaar weer in de hoogste klasse van de regio mag gaan acteren.

 

Het zal een uitdagend en zwaar seizoen worden voor OMS. De selectie kan nog wel versterking gebruiken, want die bestaat uit slechts twee middenspelers, één spelverdeler en één diagonaalspeler. De buitenposities zijn met vier spelers voldoende bezet.

 

De heren van OMS gaan  een spannend seizoen tegemoet, zowel heren 1 als heren 2 (nu 1e klasse) is gepromoveerd en er zal flink gevochten moeten worden voor de winst., maar beide teams gaan vol vertrouwen het nieuwe seizoen in.