Heren OMS klaar voor de start

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > Heren OMS klaar voor de start

Heren OMS klaar voor de start

Na de oefenperiode, waarin de heren van OMS tegen diverse teams uit de regio speelden, moet de formatie van trainer/coach Ton van der Wösten klaar zijn voor de competitie, die a.s. vrijdag begint.

 

De Puttenaren gaan een zwaar, maar vooral leerzaam seizoen tegemoet in de derde divisie. Handhaving is de doelstelling en het team zal de eerste wedstrijden moeten wennen aan het hogere niveau. Dit bleek al in de oefenperiode, waarin de tegenstanders direct de zwakke plekken blootlegden: even verslappen aan OMS-zijde en men werd direct op enkele punten achterstand gezet. Het zal dus elke set en elke wedstrijd “volle bak” worden voor de heren van OMS in de komende competitie.

 

OMS is ingedeeld in het midden/zuiden van de regio. Dit betekent enkele verre wedstrijden in Nijmegen en Zetten, maar ook enkele dichtbij in Barneveld en Renswoude. De mannen gaan er vol overtuiging in en ieder is benieuwd hoe en of er wordt standgehouden.

 

De selectie is wat aan de krappe kant met Joop Dunsbergen als enige spelverdeler, Ewout Pit als enige diagonaalspeler en slechts twee middenspelers: Nico Nieuwenweg en Arjen Luitjes. De buitenkanten zijn wel goed bezet met Muin Wassink, Eltjo Meints, Dennis Smit en Niels van Vliet. Bauke Meints completeert als libero het negental van de OMS-heren.

 

A.s. vrijdag komt Alterno op bezoek. Ongetwijfeld een forse tegenstander, want hun eerste herenteam is teruggetrokken en nu is dit team het vlaggenschip van deze grote Apeldoornse vereniging. Aanvang in de Putter Eng: 21.30 uur.