Heren OMS kansloos in Barneveld

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > Heren OMS kansloos in Barneveld

OMS vertrok zaterdag uit Barneveld met 0 punten en een kater na een slecht gespeelde wedstrijd tegen SSS 3. Dit jonge team had veel meer power en lengte dan de Puttenaren en vanaf het eerste punt bleek er weinig eer te behalen voor OMS. De uiterst krappe selectie speelde OMS wederom parten, temeer omdat diagonaalspeler Arnoud Lammers niet aanwezig was en deze belangrijke plek door een van de buitenaanvallers overgenomen moest worden. Leo van de Langemheen uit het tweede team kwam OMS versterken, zodat er tenminste nog een reservespeler was.

De eerste set was nog de beste aan OMS-zijde, al liep SSS steeds gemakkelijk weg. Na 6-9 kreeg OMS nog wat hoop op een goed resultaat, maar na 10-17 drukte de thuisploeg door en nam een 1- 0 voorsprong na 25-18 setwinst.

Set twee en drie waren beschamend voor OMS. Bijna niets lukte en in een servicebeurt van SSS was het al 10-0. De passing liet het volledig afweten en als die een keer goed was, wisten de aanvallers niet te scoren. De blokkering had ook geen grip op de aanvallers van de gastheren en binnen een half uur was het 3-0 via 25-7 en 25-9.

Gerard Douma nam de spelverdeling over en OMS werd in deze laatste set niet meer zo weggespeeld als in de twee ervoor, maar aanspraak op een punt kon OMS niet maken. Na 25-17 bleven de punten in Barneveld en kunnen de Puttenaren zich opmaken voor de volgende wedstrijd, zaterdag uit in Epe tegen Ormi.