Ga mee met de OMS-bus en moedig H1 en D1 aan!

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > Ga mee met de OMS-bus en moedig H1 en D1 aan!

Ga mee met de OMS-bus en moedig H1 en D1 aan!

Voor de meesten van jullie is het competitieseizoen voorbij, maar dit geldt nog niet voor iedereen! Heren 1 en Dames 1 maken zich namelijk op dit moment klaar voor de promotiewedstrijden a.s. zaterdag. Heren 1 voor promotie naar de 3e divisie, dames 1 voor promotie naar de 1e klasse! ?

 

Super cool én spannend, dus een steuntje in de rug kunnen onze heren en dames wel gebruiken! Wil jij hen helpen door ze naar promotie te schreeuwen en lijkt het je leuk om mee te gaan als supporter a.s. zaterdag? Dat kan! Als vereniging hebben we namelijk een grote touringcar geregeld waarin plaats is voor onze spelers, trainers én supporters! ?

 

De bus vertrekt om 09:00u vanaf Sporthal de Putter Eng. Meegaan met de bus kost niets, iedereen van klein tot groot mag mee maar houd er wel even rekening mee dat je op eigen verantwoording mee gaat.

 

Aanmelden als supporter kan tot a.s. donderdagavond 20.00u door een emailtje te sturen naar oms.activiteiten@gmail.com .

 

Er is plek voor 50 personen en vol=vol! Zorg dus dat je er snel bij bent én op tijd bent a.s. zaterdag, we vertrekken nl. echt om 09:00u .