Eerste wedstrijd Mini’s N4

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > Eerste wedstrijd Mini’s N4

Eerste wedstrijd Mini’s N4

Eindelijk was het zover, de allereerste wedstrijd voor de spelers van OMS N4. Sommige spelers waren de hele week al gespannen voor de grote dag.
Op de vroege zaterdagochtend stonden Kyan, Yente, Julia, Isabel, Liv en Esmee klaar bij de Putter Eng om af te reizen naar Uddel. Vier wedstrijden stonden op het programma.

 

Aangekomen in Uddel was “juf” Julia toe aan koffie, werden de tenue’s uitgereikt en werd begonnen met het inspelen.

 

    

 

De eerste wedstrijd werd gestart. Voor alle spelers was het wennen, voor het eerst een echte wedstrijd, draaien in het veld, de opslag, de pass, het vangen en doorspelen. De eerste wedstrijden verliepen dan ook wat stroef, maar alle dames en de heer hadden een grote lach, ondanks het verlies.

Naarmate de wedstrijden vorderden liep het team steeds beter. Het enthousiasme en fanatisme van Yente, de goede opslagen van Kyan en Julia zorgden ervoor dat het team beter ging draaien en de laatste wedstrijd nog spannend werd. Na een voorsprong verloren de dames en heer van N4 helaas ook deze wedstrijd. Geen punten vanuit Uddel naar Putten deze zaterdag, maar wel heel veel plezier en een mooie ervaring rijker! Op naar de volgende wedstrijd waar de dames en de heer het de teams in Hierden lastig gaan maken.