Eerste competitieweekend voor O.M.S.

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > Eerste competitieweekend voor O.M.S.

Eerste competitieweekend voor O.M.S.

Afgelopen weekend was het weer het eerste competitieweekend voor volleybalvereniging O.M.S. Veel teams kwamen op vrijdag avond in actie in de Putter Eng.

 

Heren 1 mocht het opnemen tegen de mannen van Surf uit Hoevelaken. De eerste set moesten de mannen van O.M.S. nog even op gang komen en werd er 19-25 verloren. O.M.S. begon steeds beter te spelen en de tweede set werd met 25-21 gewonnen. Deze lijn werd doorgezet en ook de derde set won O.M.S. met 25-18. In de vierde set komt Surf weer terug in de wedstrijd en verliest O.M.S. met 14-25. De vijfde set begon O.M.S. met een flinke achterstand. O.M.S. kwam nog goed terug maar verloor de laatste set uiteindelijk met 11-15.

 

O.M.S. dames 2 behaalde een volle 4-0 winst op Voorsterslag D4. Surf D4 was een tandje te sterk voor O.M.S. dames 3 en zij verloren met 4-0. O.M.S. dames 4 had een spannende wedstrijd tegen Udeo D3 en verloor net met 2-3. Meisjes C was hard aan het werk en maakte er een spannende wedstrijd van, uiteindelijk verloren ze met 1-3 van Zeewolde MC1.

 

Tot slot mocht meisjes B op zaterdag mocht naar Nunspeet voor de wedstrijd tegen Hellas MB2. Hellas was voor de meiden van O.M.S. iets te sterk en er werd verloren met 0-4.