Dames OMS zitten even in een dip

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > Dames OMS zitten even in een dip

Dames OMS zitten even in een dip

Afgelopen vrijdagavond liepen de dames van OMS tegen een derde 0-4 nederlaag op rij aan. Dat het tegen topteams als HSC en HVV kan gebeuren neem je op de koop toe. Maar vrijdagavond kon OMS het HVV uit Hattem niet lastig maken. De eerste set ging het tot de 12 punten gelijk op. Vervolgens liep OMS telkens achter de feiten aan. De handelingssnelheid was te traag, waardoor OMS te weinig aan aanvallen toe kwam. Deze set ging met 15-25 naar HVV.


Met weinig wisselmogelijkheden probeerde OMS het wel, maar het liep niet goed genoeg en HVV won ook gemakkelijk de tweede set met 12-25. In de derde set probeerde OMS het opnieuw, en werd er halverwege de set beter gespeeld en waren er wat prima rally’s . Uiteindelijk bleek dit niet genoeg, want ook deze set ging met 18-25 verloren. De vierde set gaf OMS eigenlijk niet thuis.┬áHet geloof zat er niet meer in en deze set werd kansloos verloren met 8-25.


Na de derde ruime nederlaag moeten de dames zich vast houden aan het feit dat zij het wel kunnen. Hopelijk zijn de blessures binnenkort verleden tijd en is de vorm weer terug. En kunnen we als team nog steeds mooie dingen laten zien. Zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Surf uit Hoevelaken op het programma. De wedstrijd staat gepland om 11.15u.