Dames OMS verliezen opnieuw een thuiswedstrijd

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > Dames OMS verliezen opnieuw een thuiswedstrijd

Dames OMS verliezen opnieuw een thuiswedstrijd

Vrijdagavond speelde OMS thuis tegen concurrent Ormi D3 uit Epe. De uitwedstrijd tegen deze ploeg was ook de laatste overwinning van de Puttense dames. Dus met deze wetenschap in het hoofd begon OMS aan de partij.


In de eerste set bracht OMS te weinig. Verdedigend probeerde men de rally’s te winnen, maar aanvallend kwam er te weinig uit. Jantina Bakker moest alle zeilen bijzetten om haar aanvalsters te bedienen. De set ging eenvoudig met 15-25 naar Ormi. In de tweede set was het een stuk beter. OMS begon met een 3 punten voorsprong en hield dit vol tot 12 -9.Daarna kwam Ormi weer terug tot 16-15.Met een mooie serviceserie van Susannah Halmans liep de Puttense ploeg naar 20-17, maar opnieuw kon OMS het niet afmaken en werd het met 24-24 weer onnodig spannend. Uiteindelijk ging met 25-27 de set toch naar Ormi.


Met spelverdeelster Diane Bakker als enige wissel probeerde OMS de draad weer op te pakken. Verdedigend bleef OMS wel aardig overeind, maar met name aanvallend kon men te weinig uitrichten en zodoende werd het de ploeg uit Epe niet echt moeilijk gemaakt. En zo gingen de laatste 2 sets met respectievelijk 16-25 en 12-25 ook richting Ormi.


Een teleurstellend resultaat om het kort te zeggen. Bij een ploeg die wel wil, maar het om één of andere reden niet gaat. Ook gezien het feit dat er bijna geen set gepakt wordt de laatste maanden. Volgende week vrijdagavond speelt OMS uit tegen koploper HSC uit Hierden.