Dames OMS pakken volle winst bij Swift’64

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > Dames OMS pakken volle winst bij Swift’64

Dames OMS pakken volle winst bij Swift’64

Afgelopen zaterdagavond speelde OMS in Swifterbant tegen Swift’64. In een bloedhete zaal, waar de zuurstof door een voorafgaande 5 setter van een herenwedstrijd al uit de zaal was gespeeld, begon OMS aan haar 3e wedstrijd. Swift’64 was een onbekende tegenstander, zodat we in het begin moesten kijken met wat voor team wij te maken hadden. Al snel bleek dat de service aan OMS zijde vandaag een belangrijk wapen was. Regelmatig werd hier mee gescoord en ook verdedigend zat het bij OMS bij vlagen redelijk goed wat resulteerde in een 14-25 winst in de eerste set.

 

In de tweede set ging het wat meer gelijkop, maar ook hier maakte de service van OMS het verschil; 20-25. De derde set gaf aan dat OMS graag de volle winst wilde gaan pakken. Met onder meer een servicebeurt van José van Ommen (8 punten direct en indirect) won OMS in no time ook deze set met 9-25. Dat het buiten de service om nog beter moest bleek een beetje in de laatste set. Met her en der wat onnodige foutjes in de passing bleef Swift’64 dichter bij OMS.  Maar het collectief van OMS maakte ook in deze set het verschil, na een time out stonden de puntjes weer op de i en won OMS uiteindelijk ook deze set met 18-25. Al met al een prima overwinning en 5 punten in de pocket.

 

Aanstaande donderdag speelt OMS een uitwedstrijd tegen ESV in Elspeet. Ook hier gaan wij weer aan de bak om punten binnen te slepen.