Dames OMS pakken opnieuw winst

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > Dames OMS pakken opnieuw winst

Dames OMS pakken opnieuw winst

Zaterdagochtend moest OMS spelen in Hoevelaken tegen Surf, de nummer 5 van de competitie. In de eerste set was het even aftasten, maar OMS had geen grote inspanning nodig om deze set te winnen. Met de servicedruk aan OMS zijde en de foutenlast aan de kant van Surf had OMS in no-time 25 -14 op het bord staan.

 

Omdat het in de eerste set zo makkelijk ging moest OMS zich in de tweede set in de wedstrijd vastbijten in deze set ging het niet vanzelf. Het werd uiteindelijk 26-24 voor OMS omdat de ‘grote punten’ voor de Puttense dames waren. Een belangrijke setwinst bleek achteraf, want OMS knokte hard maar speelde een ongelukkige wedstrijd waarbij het soms rommelig was.

 

Ook in de derde set veranderde er niet veel. OMS bleef hard werken en behield een kleine voorsprong en won uiteindelijk ook deze set met 25-23.

 

Surf nam in de laatste set het voortouw en kreeg een 11-17 voorsprong. Maar OMS begon beter te spelen en kwam prima terug tot 21-21 en nam het initiatief over van Surf. Met onder andere een korte service van Jantina Bakker won OMS ook deze set met 25-22.

 

Met weer 5 punten op zak gaat OMS a.s. vrijdag proberen om het HVV lastig te maken, deze ploeg heeft aan nog 3 punten genoeg om zich terecht tot kampioen van dit seizoen te kronen. Aanvang van deze wedstrijd staat gepland voor 21.00u in de Putter Eng.