Dames OMS pakken eerste zegen

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > Dames OMS pakken eerste zegen

Dames OMS pakken eerste zegen

Afgelopen week speelden de dames van OMS een thuiswedstrijd tegen Udeo uit Uddel. Met weer een combinatie van dames 1 en 2 begon OMS voortvarend tegen deze ploeg. Een team met veel jonge speelsters maar nog geen trainer.

 

Dat OMS een behoorlijke service in huis heeft dat weten de meesten teams wel, ook nu bleek dat weer een belangrijk wapen te zijn. Met name in de eerste set zette dat zoveel druk bij de tegenstander dat er van een wedstrijd nauwelijks sprake was. Deze set ging dan ook in een sneltreinvaart met 25-10 richting OMS. In set twee en drie veranderde het spelbeeld niet echt. Mede door ook goed verdedigen aan OMS zijde bleef Udeo onder druk staan en werden deze twee sets met respectievelijk 25-17 en 25-12 gewonnen, met als gevolg dat binnen het uur een 3-0 voorsprong in sets op het bord stond.

 

Voor het begin van de laatste set werd verwacht dat OMS ook deze wel zou gaan binnen slepen. Maar of er gemakzuchtig gedacht werd of wat dan ook, je zag plotseling iets anders in het veld en door een snelle time-out op 0-2 voor Udeo probeerde coach Wouter Bos de ploeg meteen weer scherp te krijgen. Wat gedeeltelijk ook wel lukte, maar er bleven teveel onnodige foutjes in het spel zitten bij de Puttense dames. Udeo liep 7 punten uit maar OMS  herpakte zich en kwam terug tot 19-20.Maar uiteindelijk ging de setwinst richting de ploeg uit Uddel.

 

Ondanks het feit dat niet de volle winst werd gepakt kon OMS met de 3-1 overwinning toch 4 punten bijschrijven. Dat is gezien de bezetting in het team een goed resultaat.

 

Aanstaande zaterdag 13 oktober staat de uitwedstrijd tegen Swift uit Swifterbant op het programma (aanvang 18.00u).