Dames O.M.S. winnen van VZK

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > Dames O.M.S. winnen van VZK

Dames O.M.S. winnen van VZK

Dames 1 van O.M.S. is sinds de corona winterstop al weer even bezig, maar had de afgelopen weken moeite om weer op gang te komen. Vanaf 12 februari werden er 5 wedstrijden gespeeld en O.M.S. wist slechts 3 van de 25 te behalen punten te bemachtigen.

 

Op zaterdag 9 april mochten de dames naar Wezep voor een wedstrijd tegen hekkensluiter VZK. De dames waren er dan ook op gebrand om nu dan echt punten te gaan pakken.

 

De eerste set startte toch wat lafjes. Halverwege de set draaide dit gelukkig bij en begonnen de dames lekker te spelen. Met als resultaat 25-18 winst. Dit goede gevoel werd meegenomen naar set 2. De dames wisten veel te scoren met prikballen en ook de tweede set werd gewonnen met 25-15.

 

En dan de derde set. Dit blijft altijd lastig en ook nu bleek dat de dames hier moeite mee hadden. Er werden veel servicefouten gemaakt en deze set werd verloren met 20-25. Op naar de vierde set. De service werd herpakt, verdedigend werden er meer ballen van de grond gehaald en ook die prikballen werkte weer uitstekend. De laatste set werd met 25-19 gewonnen.

 

O.M.S. neemt hierdoor 4 punten mee naar huis en gaat met een lekker gevoel naar de volgende wedstrijd. De volgende wedstrijd is tegen Surf DS1 op 16 april.