Bus Natuursteen bedrijfsvolleybal krijgt training van trainer OMS Heren-1

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > Bus Natuursteen bedrijfsvolleybal krijgt training van trainer OMS Heren-1

Bus Natuursteen bedrijfsvolleybal krijgt training van trainer OMS Heren-1

De Puttense bedrijfsvolleybalcompetitie is een competitie tussen 18 volleybalteams welke gesponsord worden door diverse bedrijven. De gehele competitie wordt tevens gesponsord door Bus Natuursteen. Op de dinsdagavonden wordt er van 20:00 tot 23:00 gevolleybald op 3 velden in sporthal Putter Eng. In de herfstvakantie was er geen competitieronde en daarom was het idee geopperd om eens een training te laten verzorgen.

 

De bedrijfsvolleyballers waren blij verrast te horen dat volleybalvereniging OMS hun trainer van Heren 1, Ton van der Wösten ter beschikking wilde stellen, geassisteerd door sterspeler Nico Nieuwenweg.

 

Dinsdag 17 oktober was het zover en na een flinke warming-up werd al duidelijk dat Ton de spelers niet ging sparen. Gedurende de avond werden er diverse oefeningen gespeeld, waarbij Ton en Nico de spelers telkens voorzagen van de nodige tips. Na een kleine 2 uur training werd afgesloten met een noodzakelijk drankje in de kantine, bij de altijd gezellige Thijs.

 

Voor de bedrijfsvolleyballers was het een leuke avond en was het erg leerzaam om eens echt getraind te worden. Bedrijfsvolleybal Putten wil bij deze OMS nogmaals bedanken voor deze leuke samenwerking. Bij Bus Natuursteen Bedrijfsvolleybal en bij OMS is altijd wel plek om te volleyballen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via de websites www.bedrijfsvolleybal.nl of www.oms-putten.nl.