Beste (ouders van) OMS’ers,

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > Beste (ouders van) OMS’ers,

Beste (ouders van) OMS’ers,

Tijdens de persconferentie op dinsdag 13 oktober werden er aanvullende maatregelen afgekondigd door premier Rutte en minister De Jonge om het coronavirus de kop in te drukken.

 

Deze maatregelen hebben ook gevolgen voor het volleybal:

1. Alle competities voor jeugd- en seniorenleden worden stilgelegd

2. Voor leden van 18 jaar en ouder geldt dat trainingen uitsluitend zijn toegestaan met een maximale groepsgrootte van 4 personen per veld en met continue inachtneming van de 1,5 meter afstandsregel.

3. Jeugdteams tot 18 jaar mogen ‘gewoon’ blijven trainen. Wedstrijden onderling met teams van de eigen club zijn toegestaan.

 

Deze maatregelen gaan in op woensdag 14 oktober, 22.00u en gelden voor tenminste 4 weken.

 

Dit betekent dat er vanaf heden dus bij alle teams geen wedstrijden meer zullen plaatsvinden de komende 4 weken en dat ook de trainingen voor de seniorenteams de komende 4 weken niet doorgaan.

 

Wat betreft de trainingen voor de jeugdteams binnen onze vereniging: deze zullen wel ‘gewoon’ doorgaan, vooralsnog op de tijdstippen en de locaties zoals je gewend bent met inachtneming van de regels die ook al eerder golden.  Nieuw daarbij is dat het vanaf heden niet meer mogelijk is om gebruik te maken van de kleedkamers en de douches in de sporthal.

 

Aansluitend op deze verscherpte maatregelen is ons coronaprotocol wederom aangepast. Het vernieuwde protocol vind je op onze site onder het kopje ‘Coronaprotocol’ in het menu.

 

We hopen met elkaar dat iedereen gezond blijft en we snel weer deze volleyballoze periode achter ons kunnen laten.

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Volleybalvereniging OMS Putten