Achtste plek voor heren OMS

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > Achtste plek voor heren OMS

Achtste plek voor heren OMS

De heren van OMS hebben hun doelstelling behaald: handhaving in de 3e divisie. En ook nog met een verdienstelijke achtste plaats.

 

In de laatste wedstrijd van het seizoen moest OMS zijn meerdere erkennen in Alterno 2. Een zeer geroutineerd team, dat niets weg wenste te geven. OMS werd overklast, maar wist, dat dit in deze derde divisie meerdere keren zou gebeuren. De gastheren in Apeldoorn waren op alle fronten beter en zetten OMS zo onder druk, dat de Puttenaren hier niet onderuit konden komen. Met 4-0 won de thuisploeg volkomen verdiend via de setcijfers 25-19, 25-21, 25-19 en 25-12.

 

Vooral passend en serverend speelde OMS een van de zwakste wedstrijden van het seizoen en Alterno maakte hiervan dankbaar gebruik. Aanvallend scoorden de Puttenaren nog wel een voldoende, maar de andere spelonderdelen waren duidelijk onder de maat en dat bleek tegen een sterk Alterno veel te weinig om maar aan een punt te denken.

 

Deze laatste wedstrijd stond ook in het teken van een afscheid van Nico Nieuwenweg (drie jaar een steunpilaar op het midden) en Harderwijker Dennis Smit, die twee jaar bij OMS speelde. Evenals Ewout Pit gaan zij OMS jammergenoeg verlaten en daardoor is er wel een erg smalle selectie overgebleven. Van buitenaf wordt getracht deze leemte op te vullen en er trainen al enkele spelers van buitenaf mee. Arnoud Lammers is weer terug uit Canada en zal zeker een half jaar de gelederen kunnen komen versterken.

 

Het was een zeer leerzaam jaar voor de heren van OMS en voor het eerst in de geschiedenis is het gelukt om de 3e divisieplek te handhaven.