Besluit Nevobo: competitie dit seizoen niet meer hervat

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > Besluit Nevobo: competitie dit seizoen niet meer hervat

Besluit Nevobo: competitie dit seizoen niet meer hervat

I.v.m. de huidige coronasituatie waarin we ons momenteel allemaal begeven, hebben we je eerder al laten weten dat alle trainingen en wedstrijden tot ten minste 31 maart zijn komen te vervallen. Inmiddels is bekend, gezien de maatregelen die door het kabinet de afgelopen periode zijn genomen en waar een ieder zich aan dient te houden, dat deze periode verlengd is tot ten minste 6 april a.s. .

 

Helaas heeft de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo) inmiddels moeten besluiten dat de Volleybalcompetitie voor dit seizoen helemaal tot een einde is gekomen en niet meer zal worden hervat. Het is op dit moment erg onzeker wanneer alles weer hervat kan worden en het is simpelweg niet meer mogelijk om alles in te halen. Dit betekent dat er dit seizoen binnen onze vereniging geen wedstrijden meer zullen worden gespeeld.

 

Wat dit exact betekent voor de competitie-indelingen voor het seizoen 2020-2021 is op dit moment nog onduidelijk. De Nevobo vraagt haar leden hierover mee te denken. Hoe je hierover kunt meedenken is te lezen op de website van Nevobo.

 

Ook vind je op deze website meer informatie over het besluit van de Nevobo m.b.t. het stopzetten van de huidige competitie.

 

Succes en sterkte allemaal in deze lastige en vervelende periode. En bovenal: blijf gezond!

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Volleybalvereniging OMS Putten